Rooneys historiska hattrick - United krossade Bolton

Manchester United fortsätter att imponera. 5-0 mot Bolton - och Rooneys andra hattrick på lika många matcher.

Wayne Rooney är den fjärde Premier League-spelaren någonsin att göra hattrick i två raka matcher. Tidigare är det bara Les Ferdinand, Ian Wright och Didier Drogba som har lyckats med den fantastiska prestationen.

Manchester United inledde i ett rasande tempo. Och efter bara fem minuter smällde Javier Hernandez in 1-0 mot Bolton.

Efter 20 minuter gjorde Wayne Rooney 2-0. Anfallaren dök mellan två försvarare efter ett fint inlägg och placerade enkelt in matchens andra mål.

Fem minuter senare var det dags igen. Efter ett grymt förarbete av Phil Jones hamnade bollen framför Rooneys fötter - och anfallaren satte bollen säkert i mål.

4-0 gjorde Hernandez innan Rooney gjorde sitt tredje mål för kvaällen. Nani passade fram till Rooney som klippte till utanför straffområdet. 5-0.
Rooneys andra hattrick på lika många matcher.

De Gea, Jones, Evans, Rio, Evra - Nani, Cleverley, Anderson, Young - Rooney, Hernandez
Bänk:: Lindegaard, Berbatov, Giggs, Smalling, Park, Carrick, Fabio

Publicerad 2011-09-10 kl 23:43