POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Rooneys skada värre än befarat – kan missa två månader

Foto: AP/Viasat

Rooney skadade sig illa mot Fulham.

Wayne Rooney riskerar att missa upp till två månaders spel efter att hans sår på låret opererats och visat sig vara värre än man först trodde.

Rooney, som fick låret uppslitet i en olycklig kollision med Fulhams Hugo Rodallega, fick sövas när skadan skulle opereras. Enligt The Telegraph förvånades läkarna över hur svår skadan var. Såret var nästan 15 centimeter långt och man befarar att Rooneys lårmuskel kan ha tagit skada av smällen.

Precis efter matchen förutspådde Alex Ferguson en månads frånvaro för Rooney men det verkar nu alltså ha varit optimistiskt. Det står ännu inte klart exakt hur lång tid det kommer att ta för Rooney så lutar det nu snarare åt två månaders frånvaro än en månad. Det finns också en oro för att ytterligare en operation kan komma att krävas om såret inte skulle läka som det ska.

Skadan kommer extremt olägligt för Rooney som för första gången har fåt ordentlig konkurrens om en plats i startelvan i och med värvningen av Robin Van Persie. Holländaren valdes före Rooney inför lördagens match mot Fulham och en längre tids frånvaro skulle innebära att Rooney kan få det tufft att återta sin plats i laget.

Publicerad 2012-08-27 kl 10:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå