Rose fixade poäng åt Tottenham

Tottenhams vänsterback Danny Rose såg till att ordna en poäng hemma mot Liverpool.

Liverpool föll med 0-2 mot Burnley förra helgen. Merseyside-klubben var tillbaka på banan mot Tottenham som inlett säsongen med oavgjort mot Everton och seger mot Crystal Palace.

Och London-klubben lyckades för tredje matchen i rad få med sig poäng. Vänsterbacken Danny Rose kvitterade till 1-1 i den 72:a minuten - vilket stod sig matchen ut.

Den första farliga målchansen tillskrevs Philippe Coutinho och Liverpool. Brassen spelades fram till ett jätteläge och fick chansen att avsluta från nära håll. Tottenhams målvakt Michel Vorm svarade med en reflexräddning.

Vorm fortsatte briljera under den första halvleken. Holländaren svarade för flera vältajmade utrusningar och såg till att hålla sitt lag kvar i matchen.

I den 43:e minuten fick Vorm ge sig.

James Milner kunde då pricka in 1-0 till Liverpool från straffpunkten efter att Roberto Firmino fallit i straffområdet.

I den 72:a minuten var det Tottenhams tur att slå till. Vänsterbacken Danny Rose höll sig framme och dundrade in kvitteringsmålet bakom Simon Mignolet.

Tottenhams elva: Vorm - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Wanyama, Eriksen, Alli, Lamela - Kane

Liverpools elva: Mignolet - Clyne, Matip, Lovren, Milner - Henderson, Wijnaldum, Lallana - Mané, Coutinho, Firmino