Så betygsätts Lindelöf efter derbyförlusten: ”Uppläxad av två världsklassanfallare”

Manchester United förlorade Manchesterderbyt där Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen.
Efter matchen får svensken genomgående godkända betyg av den brittiska pressen för insatsen.
”Uppläxad av två världsklassanfallare den här veckan” skriver Manchester Evening News.

Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen bredvid Chris Smalling när Manchester United förlorade derbyt mot Manchester City med 3-1.

David Silva öppnade målskyttet för City innan Aguero utökade till 2-0. Martial reducerade sedan från straffpunkten innan Gundogan tryckte in slutresultatet från nära håll.

Efter matchen får svensken genomgående godkända betyg av brittiska media.

Manchester Evening New ger Lindelöf 6 av 10 och tycker att mittbacken gjorde en stabil första halvlek men att ”han blev bortgjord av Aguero vid det andra målet”. Tidningen skriver att svensken blev uppläxad av två världsklass anfallaren den här veckan, då Cristiano Ronaldo gjorde ett mål mot United i veckans Champions League-match.

”Hade det jobbig i första halvlek men spelade upp sig i andra och stoppade Aguero vid ett par tillfällen” skriver The Independent och ger Lindelöf samma betyg.

The Mirror ger också Lindelöf sex av tio och menar även de att han gav Aguero för mycket yta vid argentinarens 2-0-mål. De beskrev svenskens eftermiddag som ”jobbig”.

Sky Sports gav också Lindelöf en sexa, högst i United tillsammans med Fellaini, Young och Martial.

Hos Independent är det samma betyg som gäller, men de skriver att svensken hade en bra andra halvlek och att han ”stoppade Aguero vid ett par tillfällen.”

Bara i Independent hade en lagkamrat högre betyg än mittbacken, då Marouane Fellaini med sju av tio.

Publicerad 2018-11-11 kl 20:35