Så var Torres förlustdebut - missade lägen, armbåge i ansiktet och utbytt

Det blev ingen vidare debut för Torres. Knockad av Agger, utbytt och fick se Meireles sänka Chelsea - och vinna tre poäng åt Liverpool.

Allt fokus var förstås på Fernando Torres inför matchen mot Liverpool. Han skulle få livvaktshjälp av Abramovitj, sa att Chelsea hade "alternativ" medan Liverpool bara hade sin historia - och sedan annonserades det att han skulle starta matchen mot gamla laget.

Tillsammans med Didier Drogba och Nicolas Anelka skulle han bilda en mäktig anfallstrio, men debuten blev inte helt lyckad. Han såg visserligen rätt pigg ut i första halvleken och hade ett par missade halvchanser: Tidigt i matchen testade han ett skott - som flög högt över. Senare fick han ett jätteläge och var ensam med Pepe Reina - innan Jamie Carragher kom emellan och blockade skottet.

Han skulle också få en snyting av tidigare lagkamraten Daniel Agger. I en duell satte dansken upp armbågen i ansiktet på spanjoren, som blev liggandes. Domare skakade dock på huvudet och gav ingen frispark till Torres, som reste sig upp och fick se halvleken sluta 0-0.

Andra halvleken var något sämre för Torres. Liverpool spelade smart och taktiskt och gav inte något utrymme till varken Torres eller hans nya lagkamrater, och halvvägs in i halvleken byttes han ut. Från sidlinjen kunde han sedan se Raul Meireles avgöra för Liverpool - som alltså något överraskande vann prestigemötet.

Publicerad 2011-02-06 kl 19:29