Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Sågningen: "Carragher och Gerrard hade dålig mentalitet"

Foto: TT

I samband med Sadio Manés övergång till Liverpool passar före detta LFC-spelaren El Hadji Diouf att skicka ut en rejäl sågning - riktad mot Steven Gerrard och Jamie Carragher.
- Mané kommer klara sig i Liverpool - han har bra mentalitet till skillnad från Gerrard och Carragher, säger han till BBC.

El Hadji Diouf var ingen succé i Liverpool när det begav sig.

Senegalesen anlände 2002 för tio miljoner pund – men kunde inte leva upp till sin stjärnstatus.

I samband med landsmannen Sadio Manés övergång från Southampton till Liverpool gav Diouf sin åsikt om hur nyförvärvet kommer att passa in i klubben – och passade på att kritisera ett par Liverpool-legendarer.

- Mané behöver inte oroa sig för någonting. I dag har man ingen dålig mentalitet i Liverpool som Steven Gerrard eller Jamie Carragher, folk som bara gillar sig själva, säger Diouf till BBC enligt Liverpool Echo.

El Hadji Diouf har tidigare kritiserat Gerrard och Carragher. För att ta ett av de lenaste exemplen:

- Skillnaden mellan Carragher och mig är att jag är en världsklasspelare och att Carragher är skit, sa han tidigare i år till franska So Foot.

Mané gjorde elva mål på 30 starter för Southampton under den föregående säsongen - Diouf stod för tre mål på 69 matcher under sin tid i Liverpool.

Publicerad 2016-07-02 kl 17:30
ENGLAND

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER