Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
31v

Salahs rekordnotering - månadens spelare i Premier League för tredje gången denna säsong

Foto: Bildbyrån

Mohamed Salah har fortsatt att imponera i Liverpool.
Nu har egyptiern som förste spelare någonsin belönats med priset som månadens spelare i Premier League tre gånger på en och samma säsong.

Sex mål och seger i tre av fyra matcher blev mars månads facit för Mohamed Salah. Nu belönas Salah med priset som månadens spelare i ligan för tredje gången denna säsong. Så många gånger har ingen tidigare spelare fått utmärkelsen på en säsong.

De tidigare månaderna Salah vunnit utmärkelsen är november och februari.

- Det känns bra att vinna det igen. Vi har haft bra resultat den här månaden och det är det viktigaste, säger Salah tll Premier Leagues hemsida.

Salah har gjort 29 mål i ligan denna säsong, vilket gör att han bara är tre mål ifrån att slå det tidigare rekordet på flest gjorda mål under en Premier League-säsong med 38 omgångar. Alan Shearer, Cristiano Ronaldo och Luis Suarez har det nuvarande rekordet på 31 mål, men Salah har fem matcher på sig att slå det.

- Jag är väldigt stolt över att jag krigar om att slå målrekordet för Premier League. Jag tänker på varje match. Det är mitt mål, jag vill göra mål, jag vill hjälpa laget att vinna, säger Salah.

Salah blev också målskytt i båda Champions League-kvartsfinalerna mot Manchester City. Tidigare i dag blev det klart att Liverpool ställs mot Salahs gamla lag Roma i semifinal.

Publicerad 2018-04-13 kl 14:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons