POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Sanchez: "Skulle vilja ha gett mer glädje till klubben"

Foto: Bildbyrån.

Alexis Sanchez har inte haft en lyckad säsong.
Nu hoppas han på en fin vår i Manchester United. 
- Jag skulle vilja ha gett mer glädje till klubben, säger han till BBC. 

Alexis Sanchez har, sedan han anslöt från Arsenal i januari i fjol, inte haft en lyckad sejour i Manchester United. Anfallaren stod under förra säsongen för två ligamål och är den här säsongen noterad för ett mål på 14 matcher i Premier League. 

Sanchez har under senaste veckorna fått lite mer speltid under Ole Gunnar Solskjærs ledning - och berättar nu lite mer om hur han upplevt den tuffa perioden i United.

- Han (Solskjær) har inte pratat så mycket om vad jag ska göra på planen, men jag tycker att jag är en erfaren spelare och jag vet vad jag ska och inte ska göra. Jag är en spelare som förlorar gnistan om jag inte är i kontakt med bollen. Ibland vill jag spela varje match. Du är med, du är inte med. Jag är till för att spela, säger han till BBC. 

- Det är däremot inte en ursäkt eftersom att jag måste prestera om jag kommer in och får tio, tjugo minuter. Jag måste prestera och göra skillnad eftersom att det är därför jag är här, fortsätter han. 

Sanchez berättar att han, oavsett vad supportrar tycker om honom, hoppas på att ge mer glädje till dem framöver och att han vill visa sig från sin bästa sida i klubben. 

- Jag skulle vilja ha gett mer glädje till klubben. Ja, det oroar mig eftersom att jag tror på mina kvaliteter som spelare. Jag vill visa det, säger han.  

- Jag vet inte hur människor ser på mig, men fotboll är något som jag älskat sedan jag var barn och det är min passion, fortsätter han. 

Alexis Sanchez gjorde senast i veckan 45 minuter i förlusten mot PSG i Champions League och hoppade dessförinnan in med 20 minuter kvar av mötet med Fulham i ligan. 

Publicerad 2019-02-17 kl 21:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå