Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Sarri fick reda på att han fått sparken - av TV

Maruizio Sarri tog i somras över Chelsea efter Antonio Conte när han själv blivit ersatt av Carlo Ancelotti i Napoli. Men Sarri själv fick reda på att han inte längre skulle vara Napolis tränare när han kollade på tv.
- Jag satte på tv:n och såg att jag hade fått sparken, säger Sarri.

När Maurizio Sarri var aktuell för Chelsea i somras ville Napolis president Aurelio De Laurentiis inte släppa tränaren utan kompensation. Förhandlingarna drog ut på tiden och Sarri ville själv också ha mer tid på sig innan han bestämde sig om han ville vara kvar i Napoli eller lämna för Chelsea.

Men istället för att vänta på Sarris beslut valde De Laurentiis att skaffa en ersättare oavsett. Men det var utan att berätta det för Sarri, som fick reda på att han hade fått sparken när han kollade på tv.

- Jag satte på tv:n och såg att Carlo Ancelotti hade blivit utsedd till Napolis tränare, säger Sarri i en intervju i Il Mattino om ögonblicket han fick reda på att han hade fått sparken.

ANNONS

I intervjun säger italienaren att han inte hyser något agg till klubben. Tvärtom önskar han klubben all lycka och hoppas att Ancelotti kan lyckas med det han själv inte gjorde, att vinna Serie A.

- Jag hoppas det för staden och jag hoppas det för fansen. Neapel är en fantastisk stad som förtjänar att vinna Scudetton. Som en supporter till Napoli är jag glad att Carlo är tränare nu, inte bara för att han vunnit titlar överallt utanför att han också alltid sett till att alla mått bra, säger Sarri.

Under intervjun tog Sarri också Gonzalo Higuian i försvar, som lämnade Napoli för Juventus sommaren 2016.

- Higuian är inte en förrädare och han förrådde ingen. Hans problem var enbart med presidenten, säger Sarri.

Publicerad 2018-09-07 kl 10:20
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Sportpaketet består av Telia Play Sport, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto