Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Scholes hyllar efterträdaren: "Sneijder är fantastisk"

Wesley Sneijder pekas ut som Paul Scholes ersättare.
Nu kommenterar fotbollspensionären själv Alex Fergusons val.
- En fantastisk spelare, säger Scholes.

Sedan den före detta engelske landslagsmannen meddelade att han lägger skorna på hyllan har Manchester United sökt efter en likvärdig efterträdare. Och det är lättare sagt än gjort. Scholes hör till klubbens verkliga legendarer och de flesta är ense om att en storvärvning måste till för att fylla tomrummet.

Enligt de senaste uppgifterna i medierna tycks valet ha fallit på Wesley Sneijder. The Mirror skriver att Inter accepterat ett bud från United – och nu återstår bara att förhandla fram hans lönestruktur och personliga avtal.

- Sneijder är fantastisk. Han har levererat enormt bra för Inter och Holland de senaste säsongerna. Det gick kanske inte som han ville i Real Madrid, men han är utan tvekan en toppspelare. Jag är säker på att många klubbar vill ha honom om han är tillgänglig på marknaden, säger Paul Scholes till MUTV.

Samtidigt inflikar han att det redan finns ”massvis av talang” i den befintliga Unitedtruppen. Där nämner Scholes Tom Cleverley, tidigare på lån i Wigan, Paul Pogba och blott 18-årige Ryan Tunnicliffe som några exempel.

Publicerad 2011-08-02 kl 10:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons