Scholes målskytt i Premier League-comeback

Paul Scholes satte det viktiga 1-0 för sitt Manchester United i segermatchen mot Bolton. En fullt godkänd comeback i Premier League med andra ord.

Redan efter sju minuter visade Pauls Scholes att han var tillbaka med en lagom ful stämpling i maghöjd på en motståndare. Manchester United fick straff efter 22 minuter och Wayne Rooney stegade fram och slog straffen distinkt. Men Bogdan i Boltonmålet gick åt rätt håll och parerade den hårda straffen.

Precis innan halvtid sprang Rooney igenom och serverade comebackande Paul Scholes som enkelt kunde placera in 1-0 för United.

Direkt efter paus stod Mark Davies för en fin aktion då han höll undan för Rio Ferdinand och spelade fram David Ngog i bra läge innanför straffområdet. Anfallaren skyndade iväg avslutet som hamnade en bra bit över ribban. Bra läge dock.

Efter 75 minuter utökade Danny Welbeck Uniteds ledning efter ännu en pass från Rooney. Welbeck grimaserade illa efter målet och fick gå ut för behandling. Michael Carrick punkterade matchen med ett behärskat vänsteravslut utanför straffområdet. Slutresultatet skrevs till 3-0 och United är på samma poäng som Manchester City, dock med en match mer spelad.

Manchester United - Bolton 2-0
1-0 Paul Scholes (45')
2-0 Danny Welbeck (75')
3-0 Michael Carrick (84')