POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Seb Larsson ber klubben om att få flytta

Sebastian Larssons hade varit aktuell för att lämna Birmingham även om klubben stannat i Premier League menar hans agent Per Jonsson.
- Han har kapaciteten för att spela på den övre halvan av Premier League, säger han till fotbollskanalen.se

Eskilstunasonen Sebastian Larsson kan mycket väl ha gjort sin sista match för Birmingham City. Laget har åkt ur Premier League och en flytt är väldigt sannolik.

- Han har kapaciteten för att spela på den övre halvan av Premier League. Och inte som något tredjeval utan om han flyttar så är det till någon som vill ha honom med hull och hår och som kan erbjuda honom en position som passar honom för hans utveckling, förklarar han agent Per Jonsson.

Samtidigt vill han tydliggöra att det är en bit kvar innan en övergång kan bli klar.
- Nu är det klart att Birmingham åker ur och då vill ju Sebastian se till sitt bästa. Sedan tillhör han ju Birmingham och därför kan vi inte säga något säkert, säger han och tillägger:

- Vi ska prata med Birmingham inom två veckor och sedan vet vi mer om hur situationen är. Vi får sätta oss, Sebastian, jag och Birmingham och prata om det helt enkelt.

Han berättar också att Sebastian Larsson kunde ha flyttat även om klubben inte åkt ur.
- Vi har arbetat med det här i ett halvårs tid och han skulle kunna ha flyttat även om de inte åkte ur.

- Ingen klubb har mig veterligen kontaktat Birmingham än men det finns några som är intresserade. Och inte bara på det viset som brukar stå i tidningen utan intresserade på riktigt. Klubbar som verkligen vill ha honom.

Är det bara Premier League som gäller?
Vi stänger absolut inga dörrar, men det är klart att han vill spela i Premier League och de klubbar som är intresserade är därifrån.

Publicerad 2008-05-12 kl 18:39
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå