POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

”Seb Larsson kan spela för Newcastle i derbyt”

Birmingham bekräftar att det förs diskussioner mellan Newcastle och Sebastian Larsson.

Allt mer pekar på att det blir en flytt i januari för Sebastian Larsson. Förhandlingarna med Birmingham har inte lett någonvart och nu bekräftar klubben att Newcastle och Sebastian Larssons representanter förhandlar.
- Det senaste med Seb är att vi gav hans rådgivare tillåtelse att prata med Newcastle. Utöver det har jag inte hört något. Vi hamnade i ett dödläge angående hans nya kontrakt, säger Birminghams manager Alex McLeish enligt Newcastle-tidningen The Journal.

Samma tidning skrev i dagarna att Newcastle erbjudit Birmingham en miljon pund för Larsson, ingen hög summa, men likväl en miljon pund mer än vad de skulle få för honom i sommar. Man skriver också att Newcastle-managern Alan Pardew siktar på att agera snabbt och därmed kanske till och med få Larsson spelklar till Wear-Tyne-derbyt mot Sunderland på söndag.

Både Larsson och hans agent Per Jonsson har legat lågt vad gäller det enorma intresse som det rapporterats vara kring Larsson.
- Det är väldigt många klubbar som i så fall är lika nära Sebastian som Newcastle, eller lika långt borta, hur man vänder och vrider på det. Det är onekligen så att de har kontaktat både mig och Birmingham, men det är andra som har gjort det också, sade Jonsson till fotbollskanalen.se på fredagen.

Publicerad 2011-01-11 kl 13:52
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå