Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Seb Larsson knockade Cech: "Jag var säker på att göra mål där"

Chelseas Petr Cech brakade in i stolpen - när han kanonräddade Sebastian Larssons frispark.
- Jäkligt synd, jag var säker på att sätta den, säger svensken till fotbollskanalen.se.

Mittfältaren gjorde en bra match under 88 minuter innan han trampade snett och tvingades byta. Efteråt känns fotleden lite stel, men det ska inte vara någon fara för ”Sebs” del inför mötet med Stoke på måndag.

För tillfället går Birmingham som tåget och är obesegrat i tio raka Premier League-matcher. Oavgjort, 0-0, mot serieledaren var ytterligare en fjäder i hatten.

- Visst vill man vinna på hemmaplan, men kolla vilket lag vi mötte. Man måste ändå vara nöjd med en poäng och att vår fina svit lever vidare, säger Larsson.

Själv var han nära att ordna segermålet – med en knorrig frispark som dök rakt mot högra krysset. Men Petr Cech slungade sig själv rakt in i målburen, och fick fingerspetsarna på bollen.

- Det kändes direkt att träffen var perfekt, men man kan bara gratulera Cech. Han svarar för en kanonräddning, säger Larsson.

Den tjeckiske målvakten blev liggande i ett par minuter och fick läkarvård efter smällen, men kunde sedan återuppta matchen. Även Birminghams Joe Hart åkte på en riktig knock. Han började blöda kraftigt från huvudet i en närkamp men bandagerades och höll nollan.

- Joe mådde okej efteråt. Det var ingen jättefara med honom, säger Sebastian Larsson.

Han kommenterar också den omdiskuterade situationen när Birminghams 1-0 tveksamt dömdes bort för offside.

- Vad jag hört av lagkompisarna som stod närmare så var det felaktigt. Men det är som det är. Ibland har man marginalerna med sig och ibland inte.

Publicerad 2009-12-26 kl 18:23
Annons
Annons
Annons