POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Seb Larsson ställer in Sverigeresa - i sista stund

Sebastian Larsson är glödhet. Nu späs ryktena på - sedan han nobbat en planerad Sverigeresa i sista stund.
- Har inte med flytten att göra, säger agenten Per Jonsson till fotbollskanalen.

Yttermittfältaren har inte kunnat enas med Birmingham om ett nytt kontrakt; hans nuvarande går ut till sommaren och det mesta pekar på att 25-åringen rör sig vidare. Hans agent har berättat för fotbollskanalen att ett flertal klubbar anmält intresse, inte minst inom Premier League. Även kring Spanien har rykten florerat, och Larsson uppges ha nobbat både Atletico Madrid och Valencia.

- Det har han ju uttalat att han hyser en kärlek till England, men vi stänger inga dörrar, säger Per Jonsson till fotbollskanalen.se.

På onsdagen skulle Larsson ha besökt Sverige för att intervjuas av bland andra fotbollskanalen.se vid ett sponsorevenemang. Men sent på tisdagen kommer beskedet att Larsson inte dyker upp. Någon motivering lämnar varken han själv eller det företag som arrangerat sammankomsten.

- Men det har inte med en eventuell flytt att göra. Vi har helt enkelt bestämt att vi vill hålla honom á jour den närmaste tiden. Det kommer inte att bli några sådana träffar med medierna den här eller nästa vecka, när det sedan lugnar ner sig i februari är det en annan sak, säger Per Jonsson.

Fotbollskanalen.se har förgäves sökt Larsson för en kommentar.

Publicerad 2011-01-18 kl 22:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå