POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Seb Larsson: Vill fokusera på EM - inte klubbyte

Sebastian Larsson är bestämd. Han vill stanna i Premier League - men han vill ligga lågt med snacket om ny klubb.
- Det vore inte rätt att gå ut och snacka om klubbar när jag har kontrakt, säger han till fotbollskanalen.se.

Under gårdagen gick Birmingham ut med uppgifterna om att man vill både förbättra och förlänga kontraktet med Sebastian Larsson.
Något mittfältaren inte ens känner till.

- Det är ingen som sagt något till mig om det, säger Sebastian Larsson. Det är nyheter för mig och vi får se hur det blir.
- Jag vill inte spekulera i klubbyte utan koncentrera mig på landslaget så får andra sköta det andra. Om det är klubbar intresserade får de tala med Birmingham.

Kan du tänka dig att följa med Birmingham ner i the Championship? - Klart att jag vill spela i Premier League. Men det vore inte rätt att gå ut och snacka om klubbar när jag har kontrakt.

Sebastian Larsson som kom till Arsenal som 17-åring och som nu gjort två säsonger i Birmingham vill verkligen inte lämna de brittiska öarna.

- Jag trivs väldigt bra i England. Dels med livet, dels med fotbollen som är fartfylld och passar mig. Jag gillar Birmingham också och trivs bra i stan.

Hur kändes det efter att ni åkte ut? - Vi slarvade bort det, det känns så i varje fall. Sedan är det givetvis så att ett lag som åker ut efter 38 omgångar förtjänar det, men det var många poäng vi slarvade bort-

För Sebastian Larsson innebar säsongen ett genombrott både i Premier League och i landslaget där han fick debutera mot Turkiet i februari.
Nu är han med i EM-truppen och har sett skarp ut.

- Det har bara varit två träningar hittills, men det gäller att vara fokuserad på träningarna. Lagerbäck vill ha spelare som är i form givetvis.

Hur är din form? - Klart att det var tråkigt att vi åkte ut med Birmingham men det har gått rätt så bra för mig och nu har jag fått vara ledig en vecka, så det känna bra. Sedan får vi se hur långt det räcker.

Publicerad 2008-05-24 kl 20:25
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå