Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

"Seb": Självklart bättre att spela i Premier League

Det har spekulerats i en flytt för Sebastian Larsson sedan hans klubb Birmingham trillade ur Premier league i våras.
Men klubben har vägrat att sälja svensken, som ser ut att bli kvar. Tills vidare.
-Alla vet var vi har varandra nu, om man säger så. Det gäller någonstans att fokusera på fotbollen. Om det händer något så händer det något, säger Sebastian Larsson under en pressträff efter tisdagens landslagsträning.

TT: Du är inställd på att köra den här säsongen i Birmingham? -Jag är inte inställd på något. Men det är dags att fokusera på fotbollen nu. Det har varit mycket spekulationer och det är klart att någonstans påverkar det en lite grand.
Han fortsätter:
-Nu har serien dragit i gång och var man än är så måste man försöka prestera på plan. Och då kanske det inte kan vara för mycket andra tankar i huvudet.

Mittfältaren sticker dock inte under stol med att han vill spela i Premier league.
-Det är klart att man vill spela på så hög nivå som möjligt.
Än har Birminghams nedflyttning inte kostat Larsson hans landslagsplats. Och förbundskaptenerna har inte heller sagt till honom att han måste spela i en högstaliga för att vara fortsatt aktuell i framtiden.
Även spel i Englands andraliga kan vara utvecklande, tror Sebastian Larsson.
-Jag tror absolut att jag fortfarande kan ta kliv framåt och bli en bättre fotbollsspelare. Det är fortfarande en väldigt tuff och relativt bra liga.
-Sedan är det självklart att det är bättre att spela i Premier League. Det är inget snack om saken. Det är det som är målsättningen.
TT: Inget annat land som är intressant?
-Jag trivs väldigt bra i England. Jag har varit där en lång period och tycker att den engelska fotbollen passar mig ganska bra.

TT

Publicerad 2008-08-19 kl 17:00
Annons
Annons
Annons