Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Seb vill ha dunderkalas med fansen: "Hoppas att de planerat något"

Först ska Sebastian Larsson spöa Jonas Olsson.
Sedan hoppas han på en maffig kortege med Birminghams fans.
– Hoppas att de planerat något, säger svensken till fotbollskanalen.se.

Ligacupguldet mot Arsenal var ”Sebs” första titel under alla sina år i England. Upplevelsen på plats var fantastisk, med 30 000 blåklädda fans på ett fullsatt Wembley. Men något riktigt organiserat firande har varken Larsson eller hans lagkompisar hunnit med ännu.

- Vi var ute en sväng direkt efter matchen, och det var väldigt trevligt inpå småtimmarna. Men det var ju en söndag och ganska sent dessutom. Supportrarna hade inte riktigt hunnit tillbaka från London heller, säger han till fotbollskanalen.se.

I stället ser 25-åringen fram emot ett hejdundrande, mer organiserat kalas efter mötet med West Bromwich i den tidiga lördagsmatchen i Premier League.

- Förhoppningsvis blir det något som alla kan vara med på. Supportrarna, laget och hela klubben, säger Larsson.

Efter januarifönstrets alla turer hamnade han lite på kant med just Birminghams fans, som upplevde frustration kring alla ständiga flyttrykten. Vissa tog ut sin ilska på ”Seb” som själv anser att det är Birminghams ledning som i perioder velat sälja honom vidare. Därför blir det extra speciellt att fira unisont till ligacupens ära.

- Det var i samband med någon bortamatch som folk kändes lite kritiska mot mig från läktarna. Och jag förstår dem. De läser ju tidningarna som alla andra. När mycket av det som skrivits inte stämt får folk en viss uppfattning. Men nu har det svängt och jag känner nästan ännu större stöd än tidigare, säger Larsson.

Publicerad 2011-03-05 kl 12:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons