Sebastian Larsson brände straff i förlusten - hånades på Twitter

Sebastian Larsson filmade till sig en straff - men missade.
Då hånades han på Twitter.
- Klev han på en landmina? undrar Joey Barton.

Sunderland förlorade med 2-1 mot Wolves framför ögonen på nya tränaren Martin O'Neill. Nordirländaren tillträder på måndagen - laget leddes under matchen av assisterande tränaren Eric Black.

Sunderland tog dock ledningen i den 52:a minuten. Bendnter klackade vidare ett uppspel till Sessegnon som i en blixtrande kontring utmanade Wolves-backarna. Kieran Richardson kom på överlappning och dunkade upp bollen i krysset från sitt vänsterläge.

Med knappt tjugo minuter kvar fick Sebastian Larsson chansen att avgöra matchen från straffpunkten. Straffen fixade Larsson själv - men på reprisbilderna syntes det att han förstärkte rejält, samt att tacklingen var utanför straffområdet.

Wayne Hennessey knep dock svenskens straff - tungt för Sunderland och Larsson, som hånades på Twitter.

Mirrorfootballs ansvarige twittrare skrev att Larsson missade straffen för att han fortfarande var jetlaggad efter "flygturen", och efter matchen undrade QPR:s twittrande mittfältare Joey Barton om Sebastian Larsson hade klivit på en landmina.

I stället anföll Wolves, och Steven Fletcher kunde sätta kvitteringsbollen bakom Westwood i Sunderlandmålet.

Åtta minuter senare var vändningen fullbordad när en chansboll dök ner i Sunderlands straffområde, och Steven Fletcher nöp till med väntern på halvvolley - 2-1 Wolves.

Publicerad 2011-12-04 kl 20:01