Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Sebastian Larsson om ilskan i Ligacupfinalen: "Mitt lilla utbrott var riktat mot..."

Foto: Scanpix

ANKARA. Sebastian Larsson blev utbytt i Ligacupfinalen.
Då blev han ursinnig.

– Mitt lilla utbrott var inte riktat mot någon i vår stab, säger han till fotbollskanalen.se.

Sebastian Larsson spelade från start när Sunderland förlorade Ligacupfinalen mot Manchester City. I den andra halvleken blev svensken utbytt och då blev han helt tokig. På teverepriser kunde man se hur han skrek "fuck off" och en del andra hårda ord. Många spekulerade i om ilskan var riktad mot tränaren Gus Poyet, men inför tisdagens landslagsträning i Ankara gav "Seb" en förklaring.

– Nej jag läste om det där, men det berodde faktiskt inte på det. Eller det är klart att jag inte var nöjd med att bli utbytt, men mitt lilla utbrott var inte riktat mot någon i vår stab, säger han till fotbollskanalen.se.

– Det var riktat mot domaren. Man blir frustrerad och det var inget som avgjorde matchen, men vi ska ha frispark precis innan deras kvitteringsmål och sedan gör City ett mål till och frustrationen rinner över lite, då kan det bli så.

Var det surt att förlora finalen?

– Det är inte varje dag man får vara med om att spela stora finaler. Även om City vann så var vi med bra och det kändes som att det krävdes två... i alla fall det första som var ett fantastiskt mål för att vända på det hela. Det var väldigt surt.

Publicerad 2014-03-04 kl 12:01
Annons
Annons
Annons