Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Sebastian Larssons manager får sparken

Så sent som på tisdagen gav Sebastian Larsson Steve Bruce sitt stöd. Ett dygn senare sparkar Sunderland managern

I somras spände Premier League-klubben musklerna och såg till att göra flera prestigevärvningar. Sammanlagt hämtades elva spelare in, bland annat John O’Shea från Manchester United, Nicklas Bendtner från Arsenal och Birminghams Sebastian Larsson.

Men än så länge går det tungt. För närvarande ligger laget på 16:e plats i serien, och bara tre poäng skiljer från nedflyttningsplatsen. Vid hemmaförlusten på Stadium of Light, mot Wigan senast, riktade en stor del av fansen sin ilska mot tränarstaben med Steve Bruce i spetsen.

Nu skriver Sky Sports att tränaren får gå. Enligt den engelska sajten mynnade ett möte med klubbledningen på onsdagen ut i att Bruce får lämna sin post. Han har varit i Sunderland sedan juni 2009.

När fotbollskanalen.se talade med Sebastian Larsson på tisdagen sade han sig fortfarande stå bakom Steve Bruce.

- Jag har bara positiva saker att säga om honom, det är en manager jag gillar mycket och som jag känner ett starkt stöd ifrån, sade Larsson då.

Att det gått tyngre än väntat under säsongsinledningen kommenterade Larsson så här:

- Jag ångrar ingenting utan är jättenöjd med mitt val. Ingen tycker att det är kul att förlora fotbollsmatcher, men vi har fortfarande mycket tid att ta oss dit vi vill. Det är bara att jobba vidare

Publicerad 2011-11-30 kl 19:53

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER