Seger för Olsson - efter drama i slutet

Stoke - West Bromwich 1-2

Som vanligt spelade svensken Jonas Olsson från start i West Broms mittförsvar.

Han fick också jubla först när James Morrison ordnade ledningsmålet mot Stoke. Men skottet såg egentligen knappast ut som någon omöjlighet. Danske keepern Thomas Sörensen missbedömde dock totalt och släppte in bollen bakom sig.

När sedan Stoke missade en straff med 20 minuter kvar verkade matchen vara avgjord.

Men Cameron Jerome satte kvitteringen till 1-1 efter 86 minuter och tycktes ordna fram en poäng åt hemmalaget.

Så blev det inte. I stället reste sig West Brom på övertid när Dorrans avgjorde till 1-2.

Stoke: Sorensen, Woodgate, Shawcross, Huth, Wilson, Shotton, Whelan, Delap, Etherington, Walters, Crouch.

West Brom: Foster, Tamas, McAuley, Olsson, Shorey, Thomas, Mulumbu, Dorrans, Morrison, Cox, Fortune.