Seger för United - men Lindelöf och Zlatan på bänken igen

Tre nya poäng in på kontot.
Och det med både Zlatan Ibrahimovic och Victor Nilsson Lindelöf utanför elvan.
Svenskduon fick värma bänken under 90 minuter på The Hawthorns.

Manchester United gör sitt bästa för att haka på rivalen Manchester City i Premier Leagues tabelltopp. På söndagen besegrades West Bromwich på The Hawthorns med 2-1. Efter en sömnig inledning av matchen spräckte Romelu Lukaku nollan i den första halvleken. Marcus Rashford hittade med ett fint inlägg Lukakus panna och belgaren nickade vackert in 1-0 i den bortre gaveln.

En kort stund senare utökade gästerna när Jesse Lingard gick på avslut. West Brom-backen Ahmed Hegazi satte fram foten och styrde olyckligt in bollen i eget mål.

Gareth Barry skakade liv i matchen med tio minuter kvar då han efter en tilltrasslad situation skickade in 2-1. Men närmare än så kom inte hemmalaget och United reser alltså hem med tre poäng i bagaget.

- Jag tycker att vi förtjänade segern. Vi var det bästa laget. Jag visste och laget visste att West Brom är väldigt farligt på fasta situationer. Vi kontrollerade matchen under en lång lång tid men sedan  reagerade Alan Pardew, säger José Mourinho efter matchen, enligt klubbens hemsida.

- Tre jätteviktiga poäng för oss.

För svensk del fick dessvärre både Victor Nilsson Lindelöf och Zlatan Ibrahimovic värma avbytarbänken under hela matchen, precis som mot Bournemouth tidigare i veckan.

Lagens startelvor:

West Brom: Foster - Nyom, Hegazi, Evans, Gibbs - Krychowiak, Yacob, Livermore - Burke, Rondon, McClean.

United: De Gea - Valencia, Jones, Smalling, Young - Herrera, Matic - Mata, Lingard, Rashford - Lukaku.