Sema med assist - när Watford sent tappade segern mot QPR

Championship

Ken Sema låg bakom Watfords 1-0-mål mot QPR i Championship under lördagen.
Dock tappade man tyvärr ledningen sent och matchen slutade 1-1.

Ken Sema och hans Watford har inlett Championship-säsongen starkt. Efter tolv omgångar ligger man på playoff-plats med 22 poäng efter sex segrar, fyra kryss och två förluster.

Under lördagen såg man länge ut att gå mot en sjunde seger, men man tappade sent mot QPR. Efter att Sema spelat fram till Ben Wilmots 1-0-mål, redan i den tredje minuten, gick man mot en 1-0-seger ända fram till QPR kvitterade i den 77:e minuten genom Illias Chair.

Istället blev det ett kryss efter att 1-1 stod sig matchen ut. Men Watford stannar kvar på playoff-plats, bara två poäng ifrån förstaplatsen. Härnäst möter man serietrean Bristol City.