POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
2v

Sema ställs mot Potter i PL-premiären: "Inte bara en bra tränare - han är min vän"

Foto: Bildbyrån

Watford mot Brighton.
Ken Sema mot Graham Potter.
Under lördagen ställs den förra ÖFK-duon mot varandra i Premier Leagues öppningsomgång.
- Det kommer vara speciellt att se honom igen, säger Sema till Watfords hemsida. 

På lördag gör Graham Potter debut som tränare i Premier League då han ställs borta mot Watford - där Ken Sema spelar.

Den svenske yttern hade Potter som tränare i Östersund under två och en halv säsong. Inför mötet berättar Sema nu att det kommer bli annorlunda att möta Potter.

- Det kommer vara speciellt att se honom igen. Jag känner honom bra och han känner mig bra. Det är en bra tränare och jag gillade att arbeta med honom. Vi gjorde det så bra i Europa League, vi vann svenska cupen och vi hade fler fina ögonblick. Men det tillhör det förflutna. Han är i Brighton och jag är här, men det kommer bli en rolig match och speciellt att se honom igen, säger Sema till Watfords hemsida.

- Jag har pratat lite med honom och han frågar alltid hur jag mår. Han är som en vän, inte bara en bra tränare. Brighton kommer att spela bra fotboll så som han vill spela med mycket bollinnehav. Det blir intressant att se.

Förra säsongen fick Sema göra debut i Premier League och svarade under säsongen för ett mål. Inför årets säsong är Sema tydlig med att han vill spela mer.

- Jag känner mig i bra form och jag ser fram emot att dra igång säsongen. Det har känts bra med mer spel under försäsongen och jag känner mig redo. Jag vill alltid spela mer men jag måste jobba hårt och sedan får vi se hur det blir.

Publicerad 2019-08-10 kl 08:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå