Sena mål tog United till semifinal i ligacupen

Kvartsfinalen i ligacupen mellan Everton och Manchester United såg ut att vara på väg mot straffar.
Men genom två sena mål kunde United ta sig vidare till semifinal.

Både Everton och Manchester United vilade flera viktiga spelare i kvällens kvartsfinal av ligacupen, på Goodison Park. Samtidigt var dock flera namnkunniga spelare med i båda lagen, som Bruno Fernandes i United och Dominic Calvert-Lewin i Everton.

Dessutom fick Robin Olsen förtroendet på nytt i Evertons mål framför Jordan Pickford. Victor Nilsson Lindelöf vilades dock av Ole-Gunnar Solskjær och fanns inte med i Uniteds matchtrupp.

Matchen var länge mållös och såg ut att gå mot straffar, men i den 88:e minuten klev Edinson Cavani fram och satte 1-0 för United, ett mål som skulle visa sig matchvinnande. På stopptid satte även Anthony Martial 2-0 för United, vilket blev slutresultatet.

- Vi hade inget vidare anfallsspel, men vi försvarade oss bra fram till de sista tre minuterna, säger Evertons tränare Carlo Ancelotti till Sky Sports.