Sent självmål räddade Manchester United

Ashley Youngs inlägg styrdes i mål och gav tre poäng åt United i Premier League-premiären.

Manchester United vann säsongens första Premier League-match, borta mot Jonas Olssons West Bromwich Albion. Men det krävdes ett självmål för mästarna.

Nyförvärvet Ashley Youngs inlägg styrdes in av den olycklige WBA-backen Steven Reid med nio minuter kvar. Det innebar 2-1 till United, ett resultat som stod sig matchen ut.

I första halvlek gav Wayne Rooney United ledningen med ett välplacerat vänsterskott, men WBA:s nyförvärv Shane Long kvitterade sedan hans låga skott slunkit förbi en nonchalant David De Gea i United-målet.

Smolk i Uniteds glädjebägare var att båda mittbackarna Rio Ferdinand och Nemanja Vidic tvingades byta på grund av skada.

Publicerad 2011-08-14 kl 20:16