Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Shaws pajshow ett pr-trick - sågas av sin tränare

Foto: Bildbyrån.

Sutton Uniteds reservmålvakt Wayne Shaw åt en paj mitt under måndagens match mot Arsenal, och skapade en viral succé.
Men nu visar sig allt ha varit ett pr-trick, skriver the Telegraph. 

Arsenal slog ut amatörlaget Sutton United ur FA-Cupen under måndagen. Men det var inte själva matchen som alla rubriker handlade om efter slutsignalen, utan om Suttons reservmålvakt Wayne Shaw. Keepern åt nämligen en paj på bänken mot slutet av matchen, och besökte arenans bar i pausvilan.

Men nu visar sig pajshowen ha varit ett pr-trick. Innan Shaw åt pajen kunde man nämligen spela på att han just skulle äta en paj på bänken, till oddset 9,00.

Suttons manager Paul Doswell tror också att det ligger en uppgörelse bakom Shaws beteende.

- Jag antar det. Wayne har blivit en global superstjärna. Han har tagit chansen att få lite mer mediatid. Jag vet inte hur det ligger till, men det skulle inte förvåna mig. Det här får oss inte att se bra ut, säger Doswell enligt the Telegraph.

Enligt Daily Mail kan nu händelsen granskas av engelska fotbollsförbundet, FA. Shaw erkänner också själv att han kände till att man kunde spela på att han skulle äta en paj under matchen.

- Jag tänkte att det skulle vara en kul grej. Vi hade genomfört alla tre byten och låg under med 2-0. Jag fixade pajen i halvtid, jag förberedde allt och var redo att köra. Det var kött och potatis, säger Shaw enligt Daily Mail.

Shaw menar dock att han själv inte satsade pengar på spelet.

- Men jag tror att några personer gjorde det. Vi får så klart inte spela på det, men jag tror att några av mina kompisar och några supportrar gjorde det.

Publicerad 2017-02-21 kl 07:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons