Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Shearer kritiserar Leicesters spelare: "Se er själv i spegeln"

Foto: Bildbyrån

Claudio Ranieri sparkades av Leicester och enligt engelska uppgifter fanns det ett missnöje i spelartruppen. Alan Shearer är kritisk mot spelarna och menar att de inte gjort sitt yttersta.
- Jag har sett det de senaste två-tre månaderna att spelarna helt enkelt inte jobbar för honom, säger anfallslegendaren i BBC:s Match of the Day.

Trots den sensationella Premier League-titeln förra säsongen tog förtroendet för Claudio Ranieri slut i Leicester efter en längre tids tunga resultat. Enligt engelska uppgifter ska det ha funnits ett missnöje i spelartruppen. Enligt den ansedda tidningen The Times var det fyra spelare som var förgrundsfigurer i beslutet att ge italienaren sparken. Tidningen skriver att Kasper Schmeichel, Wes Morgan, Marc Albrighton och Jamie Vardy blev kallade till ett möte på spelarhotellet med klubbens ägare Vichai Srivaddhanaprabha vilket i sin tur alltså ledde till att Ranieri entledigades.

Den tidigare storspelaren, och numera experten i BBC, Alan Shearer menar att spelarnas missnöje lyst igenom under en längre tid.

- Jag behövde inte sparkningen av Ranieri för att se att spelarna inte jobbade för honom. Jag kunde se det, jag har sett det de senaste två-tre månaderna att spelarna helt enkelt inte jobbar för honom, säger Shearer till BBC:s Match of the Day.

- Vad jag skulle säga till Leicester-spelarna är; om du tittar dig i spegeln, och ställer dig själv en fråga. Har jag jobbat så hårt som jag kan och gett managern allt? Då skulle jag säga att för den stora majoriteten av Leicester-truppen så skulle svaret vara nej. De skulle kunna göra mer, jag är säker på det.

Publicerad 2017-02-26 kl 11:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons