Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Silly-bomben: United ger sig in i jakten på Arsenal-stjärnan

Foto: AP

Theo Walcott, Arsenal

I somras var det Robin Van Persie. Nu kan även Theo Walcott vara på väg från Arsenal till Manchester United. Det skriver The Telegraph.

Kontraktet går ut i sommar. Därmed har även ryktena om huruvida Theo Walcott blir kvar i Arsenal eller ej varit en följetong i media under snart ett år. Det har skrivits om att Chelsea men framför allt att Liverpool och Manchester City - som har en vurm för att värva från Arsenal - är intresserade av yttern.
På senare tid har det dykt upp allt fler uppgifter om att Walcott kan bli kvar i Arsenal då parterna uppgetts vara på väg att komma överens om ett nytt kontrakt. Tidigare har Walcott nobbat ett bud på en veckolön på runt 900 000 kronor över fem år.
Men i dag får " Walcott lämnar-ryktena" ordentligt med ny luft då The Telegraph uppger att även Manchester United och Alex Ferguson gett sig in i jakten på Walcott.
Ett United som värvade skyttekungen Robin van Persie från Arsenal i somras. Van Persie som gör succé i United. Och Van Persie som trivdes bra att spela med Walcott. 

Tre veckor kvar innan transferfönstret öppnar...
Publicerad 2012-12-12 kl 10:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons