Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Sir Alex försvarar Capello: Kritiken överdriven

Sir Alex Ferguson tycker att kritiken mot Fabio Capello efter förlusten mot Frankrike är överdriven.

I en intervju med Sky Sports går Sir Alex Ferguson till Fabio Capellos försvar. Förbundskaptenen har kritiserats högljutt efter Englands 2-1-förlust mot Frankrike på Wembley i onsdags men Manchester United-tränaren tycker inte att det var så allvarligt.
- Jag tycker att kritiken mot Capello är överdriven. Om Fabio hade spelat med alla sina bra anfallare hade han sannolikt fått ett bättre resultat, säger Ferguson.

Och samtidigt som rivalen Liverpool vill ha en halv miljon pund (cirka 5,5 miljoner kronor) i kompensation för att Steven Gerrard skadade sig accepterar Sir Alex Ferguson att hans egen spelare Rio Ferdinand också åkte på en smäll.
- Jag har inget att klaga på när det gäller Rio. Du måste acceptera att skador är en del av spelet. Jag vet inte hur situationen är med Liverpool och hur länge de hade kommit överens om att Gerrard skulle spela men du kan inte var så precis i matcher, säger han och påpekar återigen att kritiken är för hård mot Capello.

- Glöm inte att England förlorade en vänskaps match och nu slaktas i media. Folk blir paranoida över vänskapsmatcher samtidigt som Capello kör med ganska unga spelare som Gibbs, Henderson, Carroll och Ben Foster. Det är överdrivet.

Publicerad 2010-11-22 kl 00:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons