POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Sir Alex om att möta Barcelona: ”Vi får inte känna skräck”

Barcelona anses vara världens bästa lag. Men Sir Alex menar att Manchester United inte får skrämmas av sin motståndare.
- Vi kan inte känna något bristande självförtroende, säger han enligt the Guardian.

Det blir Manchester United mot Barcelona i Champions League-finalen på Wembley. United får alltså ta sig an laget som slog dem senast de var i final, 2009, och det lag som anses vara världens bästa. Manager Sir Alex Ferguson medger att motståndet kunde ha varit enklare – och att Barcelona är det lag han velat undvika så här långt.

- Jag önskar att det var Brechin City eller något sådant lag för i början av säsongen, om du ville ta dig till final, så tänkte du: ”håll dig undan från Barcelona”.

- Vi kan inte känna något bristande självförtroende. Deras form har varit väldigt bra, vi möter ett fantastiskt lag – men vi får inte känna skräck. Vi kan inte vara livrädda. Vi måste hitta en lösning för att spela mot dem.

En person som är rätt van att spela mot dem och kanske kan hjälpa Sir Alex att hitta en lösning är José Mourinho, och Ferguson säger att han ska prata med portugisen.

- Vi kommer ta den informationen eftersom José är väldigt hjälpsam på det sättet. Men det är inte som att vi inte sett dem tidigare. Vi har kollat på dem flera gånger den här säsongen.

Publicerad 2011-05-05 kl 08:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå