POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Sir Alex om Nasri: Flyttar någon annanstans

Manchester United vill ha Samir Nasri. Arsenal säger att han blir kvar. Nu säger Uniteds manager Sir Alex Ferguson att fransmannen flyttar. Men till en annan klubb.

Rykteskarusellen kring Samir Nasri går vidare i hög fart. Nu är det engelska ligans okrönte kung Sir Alex Ferguson som sätter rejäl fart på det hela. Uniteds manager som budat runt 200 miljoner kronor för Nasri förklarar nu att han gett upp hoppet om att värva spelaren - eftersom fransmannen valt att flytta till en annan klubb.

- Jag tror inte han kommer till United. Det är allt jag kan säga. Jag tror att han har kommit överens om att flytta någon annanstans, säger Sir Alex på en presskonferens i Boston där United laddar upp inför kommande säsong. Och misstankarna riktas självklart mot att "någon annastans" är detsamma som stormrika Manchester City.

Ferguson gör uttalandet samma dag som Arsenals manager Arsene Wenger förklarat att Nasri blir kvar i klubben. Även om Nasri själv skulle vilja lämna. Något som Ferguson inte verkar anse är en till hundra procent bra idé.

- Det är hans val. Han är managern. Om han står vid sitt beslut så är det modigt gjort. Jag vet inte om direktörerna gillar det men det är möjligt. Han kanske måste stanna.

Publicerad 2011-07-12 kl 00:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå