Självmålet sänkte Hull

Manchester United vann bortamatchen mot Hull - efter ett snyggt självmål.

Hull rivstartade matchen och gjorde 1-0 på hemmaplan redan i den fjärde minuten. United lyckades inte rensa undan inlägget från straffområdet och Hulls James Chester fläkte sig fram och stötte in ledningsmålet för hemmalaget.

Hulls fina start fortsatte, men i den 13:e minuten fick man god hjälp av Uniteds försvar. Efter flipper i Uniteds straffområde hamnade bollen hos David Meyler. Dennes skott var inte hårt, men tack vare att skottet tog på Uniteds Jonny Evans vilket ställde David de Gea i Uniteds mål.

I den 17:e minuten tvingades Manchester United göra ett byte sedan Rafael skadat sig, in kom istället Adnan Januzaj.

Men trots den tunga kvarten reducerade United i den 19:e minuten. Chris Smalling nådde högst på en frispark och kunde lägga in in 2-1 med en välplacerad nick.

När Wayne Rooney satte kvitteringen sju minuter senare så var det stjärnan Wayne Rooney som visade vart skåpet skulle stå. Anfallaren klippte till på volley strax utanför straffområdet och fick på ett hårt skott som lettade sig upp mot det närmsta krysset.

Efter att matchen böljat fram och tillbaka i den andra halvleken var det Manchester United som tog ledningen för första gången i matchen. Om Hull fick viss hjälp vid 2-0 målet så var det ingenting mot vad United fick vid 3-2. Chester, som var den som gav Hull ledningen, gick upp i en nickduell mot Wayne Rooney och nickade stenhårt in bollen i eget mål.

I slutminuterna var Manchester United pressade. Trots det lyckades Hull inte få in en kvittering.

Matchen slutade 2-3.

Publicerad 2013-12-26 kl 15:13