Sjuka avgörandet i PL-kvalet: Ekstrands Watford till Playoff-final

Det såg ut som att det skulle bli Leicester som skulle knipa finalplatsen i playoff-slutspelet, men efter en galen vändning satte Watford 3-1 med matchens sista spark.

Inför returmötet mellan Watford och Leicester var det fördel bortalaget. 1-0 slutade det första mötet och det såg efter första halvlek ut som att bortalaget skulle få chansen att spela final om den sista platsen till nästa års spel i Premier League.

Men ni som såg sista rundan i serien kände igen scenerna. Då var det Hull som missade straff och i anfallet efter släppte in ett mål direkt efter. Idag var det Leicesters tur att tappa allt på bara några sekunder; vid ställningen 2-1, i den 97:e minuten, hade Leicester straff. Anthony Knockaert klev fram, missade och Watford ställde om. Och efter ett inlägg från högerkanten kunde otroligt nog Deeney vräka in målet som tog Watford till final i Playoff-slutspelet.

Publiken hemma på Vicarage Road fick fullständigt glädjefnatt och stormade planen för att fira.

Watford, med Joel Ekstrand i laget, får nu möta Brighton eller Crystal Palace (0-0 i första mötet) i finalspelet om vilket lag som går upp till Premier League.

Publicerad 2013-05-12 kl 15:31