POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Skada räddade Roy - inhoppande Gerrard bakom Liverpools seger

Steven Gerrard låg bakom Liverpools vinst mot Bolton - och räddade kanske jobbet åt Roy Hodgson ytterligare en tid. Och Hodgson får skänka en tacksamhetens tanke till Johan Elmander som hävde offsiden på segermålet.

Inför Liverpools match mot Bolton handlade mycket om vem som ska ersätta Roy Hodgson som manager i Liverpool - och en förlust tippades bli hans sista match som manager.

Och det såg inte bra ut till en början. Liverpool imponerade inte och när Kevin Davies satte huvudet till en frispark av Taylor och gjorde 1-0 för Bolton, då såg Roy Hodgson ut att bära hela världens tyngd på sina axlar.

Men det skulle vända. I första halvlek hade Hodgson tvingats byta in Steven Gerrard som skulle vilas då Raul Mereiles inte kunde fortsätta - och Gerrard skulle visa sig bli skillnaden.

I andra halvlek lyfte han en fin passning till Fernando Torres oms spanjoren slog till på volley och det var utjämnat.

Och på tilläggstid slog sedan Gerrard ett inlägg som på väg mot Maxi Rodriguez tog på Johan Elmander och hamnade hos den så utskällde Joe Cole som nyligen bytts in - och Cole behövde bara sätta till foten. Det ropades först på offside, då Cole stod i offsideposition, men då bollen tog på Elmander hävdes den.

Tungt för Elmander och Bolton, desto skönare för Roy Hodgson som behåller jobbet, i alla fall ett tag till. Men spekulationerna om att han ska sparkas lär fotsätta - i England rapporteras det att Liverpoolledningen redan har bestämt sig för att ersätta Hodgson.

Publicerad 2011-01-01 kl 19:29
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå