Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Skadebeskedet som kan få Wenger att öppna plånboken

Arsenals vänsterback Kieran Gibbs haltade ut innan halvtid i matchen mot Liverpool. Det första beskedet är nu tre veckors frånvaro - något som kan tvinga Arsene Wenger att värva på transferfönstrets sista dag.

Arsenals tränare Arsene Wenger har tidigare gått ut och sagt att klubben inte ska värva fler spelare i januarifönstret. Men nu kan fransmannen ändå tvingas göra det efter onsdagens mardrömsbesked.

I toppmötet mot Liverpool haltade Kieran Gibbs av planen redan efter 37 minuter. Det sträckta låret kan nu efter den första rapporten hålla vänsterbacken borta från speli minst tre veckor.

- Gibbs har ett sträck lår och kommer att vara borta tre veckor. Det är en hård smäll för oss, bekräftade Wenger på presskonferensen efter matchen.

- Han var en viktig spelare i vårt offensiva spel och vår spelmodell. Det är synd att han missar de kommande tre veckorna.

Definitivt är att Gibbs missar den kommande ligamtachen mot Stoke men Champions League-mötena med Bayern München är i rejäl fara också.

På presskonferansen medgav därför Wenger att han kan tvingas värva in en ersättare för Gibbs. Men då gäller det även att den spelaren inte redan är "cup-tied" som det så fint heter. Om ersättaren ska kunna vara med i Bayern-matcherna.

Publicerad 2013-01-31 kl 00:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons