Skadehelvetet fortsätter för Uniteds Hargreaves – ut efter bara fyra minuter

United-mittfältaren Owen Hargreaves utgick redan efter fyra minuter mot Wolves. Lördagens match var hans första på över två år.

Manchester Uniteds mittfältaren Owen Hargreaves var sensationell tillbaka i dagens match mot Wolves. Sir Alex Ferguson hade tagit ut den skadebenägne tidigare landslagsmannen efter ett två års skadehelvete. Men motgångarna verkar bara fortsätta för Hargreaves.

Efter ett hårt inlägg i den fjärde minuten tog sig mittfältaren åt baksidan på sitt högra lår och haltade direkt ut till sidlinjen. Efter ett snabbt konverserande med United-äkaren tog de beslutet att avbryta matchen för Hargreaves del. Det är ännu oklart hur allvarlig skadan är för mittfältaren och hur länge han kommer att bli borta.

Annars fick Hargreaves en stående ovation i inledningen mot Wolves när fansen välkomnade honom tillbaka efter frånvaron. En ovation som upprepades några minuter senare när mittfältaren haltade tillbaka till omklädningsrummet.

Ji-Sung Park blev Uniteds store hjälte för dagen. Först satte han 1-0 precis före pausvilan. Sedan kvitterade Wolves genom Ebanks-Blake, innan Park - efter 93 minuter - sköt segern till hemmalaget.

Publicerad 2010-11-06 kl 17:57