POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Skallade motståndare - här är Fellainis straff

Marouane Fellaini skallade Ryan Shawcross.

Nu har belgaren fått sitt straff: Tre matchers avstängning.

Stoke-Everton blev precis som väntat en hård match mellan två fysiska lag. Matchen slutade 1-1 och den största snackisen var att Marouane Fellaini avsiktligt skallade Ryan Shawcross rakt i ansiktet. Domaren såg inte situationen och Fellaini blev inte ens varnad – men efter matchen gick Evertons manager David Moyes hårt åt sin belgiske stjärna.

- Det är fruktansvärt att göra så och jag förväntar mig att han straffas. Jag har sagt till honom att det inte är acceptabelt och vad han än får för straff så förtjänar han och vi det, sade tränaren.

Nu har FA:s disciplinkommitté bestämt sig för att stänga av Fellaini i tre matcher framöver. Fristen för att överklaga går ut på tisdagen klockan 19, svensk tid, men såväl spelaren som Everton har redan meddelat att domen är acceptabel.

Fellaini skriver i ett utlåtande att han till fullo tar på sig skulden för det inträffade.

"Jag vill be Ryan Shawcross, mina lagkamrater och våra fans om ursäkt. Det förekom en hel del knuffande och gruff inne i straffområdet och jag kände inte att domaren försökte stävja det. Men det är ingen ursäkt, jag borde inte ha agerat som jag gjorde".

Publicerad 2012-12-17 kl 19:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå