Skrällen i FA-Cupen - Cardiff utslaget av League One-motstånd

FA-Cupen har fått sin första skräll.
Premier League-laget Cardiff förlorade mot Gillingham från League One efter att Eliiot List gjort matchens enda mål.

Cardiff slåss i botten av Premier League och valde att stå över flera ordinarie spelare när man skulle möta League One-laget Gillingham i den tredje rundan av FA-Cupen. Tränaren Neil Warnock bytte sju spelare sedan matchen mot Tottenham i veckan och det var något som straffade sig.

Matchen var länge mållös, men med nio minuter kvar av ordinarie speltid överlistade Elliott List Cardiffs målvakt Alex Smithies. Detta efter att Gillingham även haft ett par bra chanser tidigare i matchen.

Gillingham kunde även gjort 2-0, när Callum Reilly sköt ett skott som styrdes i ribban. Cardiff dominerade stora delar av matchen, men lyckades inte göra något mål. Detta trots två olika ribbträffar i andra halvlek, men när Callum Patersen träffade ribban i den 96:e matchminuten var förlusten och uttåget ur FA-Cupen ett faktum.

För Cardiff väntar härnäst en viktig match i bottenstriden av Premier League, när man möter Huddersfield nästa lördag.