Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Skrtel:"Dalglish är en vinnare"

Liverpool har fått ett riktigt lyft sen Kenny Dalglish tog över rodret. Enligt backen Martin Skrtel är skotten den stora anledningen till förbättringen.
- Dalglish är en vinnare, säger Skrtel till Fox News.


Sedan den store Liverpoolfavoriten Kenny Dalglish tog över laget för andra gången har man nästintill lyckats rädda säsongen. Liverpool har tagit 20 poäng på 10 matcher och bara förlorat två sedan Roy Hodgson sparkades.

- Mycket har förändrats sedan Dalglish tog över. Han vet hur man tar bort pressen och skyddar sitt lag, säger Martin Skrtel.

Trots succén är inte Dalglish en permanent lösning – än. Ett förlängt kontrakt är något Skrtl skulle välkomna.

- Kenny har givit oss självförtroende. Med självförtroende är allt möjligt. Om han får ett långt kontrakt blir jag väldigt lycklig, han gör jobbet till en glädje, fortsätter slovaken.

Själv har Skrtel inga planer på att lämna Anfield. Backen sitter på ett kontrakt med tre och ett halvt år kvar, och säger sig trivas att spela med stjärnor som Gerrard, Suarez och Carroll.

- Alla får inte uppleva att spela här. Jag är väldigt stolt och ser ingen anledning till att jag skulle vilja flytta någon annanstans. Liverpool är en stor klubb med en historia och fans som ingen annan klubb kan matcha.

Publicerad 2011-03-29 kl 15:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons