Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

"Skulle inte byta bort Suarez mot van Persie"

Manchester United förfogar över fruktade anfallare.

Brendan Rodgers är inte det minsta avundsjuk.

- Jag skulle inte byta Luis Suarez mot någon av dem, säger Liverpoolmanagern.

På söndagen väntar en av fotbollsvärldens tyngsta matcher, när Englands genom tidernas mest framgångsrika klubbar drabbar samman på Old Trafford. Manchester United frodas i toppen av tabellen, medan Liverpool gör allt för att återupprätta sin gamla stjärnglans. För närvarande ligger laget bara åtta i tabellen, långt ifrån striden om guld eller ens Champions League-platser.

Trots det säger sig tränaren Brendan Rodgers vara belåten över sitt manskap, och inte det minsta avundsjuk på konkurrentens anfallsuppsättning. Trots att Robin van Persie smällt in 16 mål så här långt under säsongen. Brendan Rodgers anser nämligen att Luis Suarez, hans egen målkung, är ligans vassaste striker.

- Hans mentala styrka är otrolig. Han är en spelare som hanterar de mentala bitarna perfekt. Det måste man kunna med tanke på pressen som omger tillvaron i en storklubb.

På frågan vem han skulle vilja byta till sig av Uniteds forwards svarar Brendan Rodgers kort och gott "ingen".

- Jag vill egentligen bara uttala mig om Luiz. Jag har honom så det finns inga skäl att önska sig någon annan. Varken van Persie eller de andra. Vi är välsignade med en spelare som bar hela laget på sina axlar under sex månader när vi inte hade någon annan anfallare att tillgå, säger Rodgers.

Publicerad 2013-01-12 kl 10:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons