Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Liverpool har begärt ljudfil - efter bortdömt mål

Premier League

Liverpool är irriterat efter Luis Diaz felaktigt bortdömda mål.
Nu uppger Sky Sports att Liverpool begärt om att få ut ljudfilen med domarnas kommunikation - mitt under matchen. 

Foto: Bildbyrån.

Liverpool föll i helgen mot Tottenham i Premier League. Under matchen fick Reds-forwarden Luis Diaz ett mål bortdömt, och efteråt gick domarorganet PGMOL ut med att målet borde blivit godkänt via en VAR-koll. VAR misslyckades dock med att ingripa, vilket gjorde att det felaktiga beslutet stod fast, och senare gavs besked om att domarna Darren England och Dan Cook, som var VAR-domare i matchen, fråntagits varsin match. 

Liverpool gick senare ut med att klubben anser att PGMOL:s förklaring med att det var "ett betydande mänskligt misstag" som gjorde att målet inte blev godkänt var "oacceptabel", och menade att "sportslig integritet har undergrävts" i det här fallet.

Annons

Nu rapportar Sky Sports under måndagen att Liverpool har gjort en formell begäran till PGMOL om att få ljudfilen med domarnas kommunikation från lördagens match, för att få lyssna till samtalen mellan VAR-domaren Darren England och domarna på planen kring det felaktigt bortdömda målet. 

Liverpool är på fjärde plats med 16 poäng efter sju omgångar i Premier League.

Liverpool spelar härnäst mot den belgiska storklubben Royale Union Saint­-Gilloise hemma på torsdag i Europa League-gruppspelet och därefter mot Brighton & Hove Albion borta på lördag i den engelska högstadivisionen. 

Publicerad 2023-10-02 kl 18:17

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto