”Spurs” vann Londonderbyt mot West Ham och satte punkt för en negativ trend.
-  Det viktigaste var att vinna, oavsett hur, säger han till BT Sport.

Efter fem raka ligamatcher utan vinst valde Tottenham att sparka tränaren Mauricio Pochettino och satsa på Jose Mourinho.

Under lördagen gjorde den förre Manchester United- och Real Madrid-tränaren sin första match som tränare för ”Spurs” och han fick bästa tänkbara start på sitt uppdrag.

Tottenham förde spelet i den första halvleken och dryga tio minuter före paus fick man också utdelning. Anfallaren Heung-Min Son fick bollen i straffområdet, gjorde en överstegsfint och borrade in 1-0 bakom Roberto i West Ham-målet. ”Spurs” nöjde sig dock inte där och dryga fem minuter senare slog Son slog ett precist inspel och från nära håll kunde Lucas Moura stöta in 2-0.

I andra halvlek utökade Tottenham sin ledning ytterligare då Harry Kane var först framme och knoppade in 3-0 på ett inlägg.

Därefter tog West Ham över spelet alltmer och man reducerade med dryga 20 minuter kvar genom Michail Antonio. I matchens absoluta slutskede gjorde även West Ham 3-2, men närmare än så kom man inte och Tottenham med Jose Mourinho vid rodret vann efter fem raka ligamatcher utan seger.

- Jag var riktigt nöjd tills vi släppte in de två målen. Vi spelade bra, gjorde det vi tränat på. Och vi hade möjlighet att göra 3-0 och döda matchen. Vi är lyckosamma att jag gjort så många år i Premier League så i halvtid sa jag till spelarna "även om vi leder med 3-0 i den 85:e minuten är matchen fortfarande öppen", säger Jose Mourinho till BT Sport enligt BBC.