Son avgjorde med klack för Tottenham

Tottenham tog en viktig seger borta mot Watford under måndagen. Heung-Min Son klackade in avgörandet som tar Spurs upp till en tredjeplats i Premier League.

På förhand riktades många blickar mot Watfords anfallsstjärna Odin Ighalo (13 mål inför matchen) och Tottenhams anfallsstjärna Harry Kane (elva mål).

Men det var Erik Lamela som gjorde matchens första mål. Spurs vann bollen på offensiv planhalva och när Lamela fick avancera fritt med bollen framför straffområdeslinjen kunde han placera in 1-0 i det bortre hörnet efter pass från Harry Kane.

Just nämnde Ighalo satte dock 1-1 några minuter innan pausvilan. Anfallaren roffade åt sig bollen ensam mot flera försvarare i Tottenhams straffområde, vände om och petade in kvitteringen bakom Lloris.

Watfords Nathan Aké drog på sig ett rött kort i den 63:e minuten och med bara minuter kvar av matchen satte inhopparen Heung-Min Son 2-1 för Tottenham. Sydkoreanen klackade in ett inlägg mellan Gomes ben.

Matchen slutade 2-1 och tar Tottenham upp på tredjeplatsen i Premier League.

Watfords startelva: Gomes - Anya, Cathcart, Britos, Ake; Capoue, Watson - Abdi, Deeney, Jurado - Ighalo.

Tottenhams startelva: Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Dembele - Lamela, Carroll, Alli - Kane.