Son avgjorde på stopptid - efter otrolig försvarsmiss

2-2 med sekunder kvar att spela.
Då bjöd Aston Villa på en otrolig försvarsmiss, vilket gjorde att Heung-min Son kunde skjuta hem tre poäng för Tottenham.

Bottenlaget Aston Villa och Champions League-jagande Tottenham gjorde upp på Villa Park under söndagseftermiddagen – och hemmalaget fick en smakstart på matchen, tack vare hjälp från gästerna.

Toby Alderweireld bjöd på ett självmål redan efter nio minuters spel men fick revansch knappt 20 minuter senare när han tryckte in kvitteringen från nära håll. Strax innan paus tog Spurs sedan ledningen genom Heung-min Son. Pepe Reina räddade sydkoreanens straff – men Son kunde själv slå in returen.

Hemmalaget svarade därefter i inledningen av den andra halvleken. Belgaren Björn Engels nådde högst och kunde nicka in 2-2 efter en hörna.

Matchen såg ut att sluta oavgjort, men efter en grov försvarsmiss kunde Spurs ta hem segern. Den ena av Aston Villas mittbackar sparkade hål i luften, samtidigt som Son trodde på bollen som slogs från egen planhalva. Son kom fri med Pepe Reina och kunde i den 94:e minuten avgöra mötet genom att rulla in 3-2 för Tottenham.

Segern gör att Spurs tar sig förbi Sheffield United i tabellen – upp på en femteplats. Aston Villa är fortsatt en poäng ovanför nedflyttningsstrecket.