Son hjälte för Tottenham - sänkte Burnley med åttonde målet på sex matcher

Heung-Min Son är i glödhet form.
Under måndagskvällen sänkte han Burnley med sitt åttonde mål för säsongen - på sex matcher.

Efter att ha chockartat tappat en 3-0-ledning på 15 minuter mot West Ham senast var Tottenham ute efter en rejäl revansch när man reste till Burnley under måndagskvällen - och det fick man.

Matchbilden på Turf Moor var relativt jämn, då Tottenham hade det mesta av bollinnehavet medan Burnley hade de flesta chanserna.

Tottenham vann dock till slut med 1-0 - men det satt långt inne. Heung-Min Son satte segermålet med 14 minuter kvar att spela av ordinarie tid och målet var sydkoreanens åttonde mål för säsongen - vilket han åstadkommit på sex matcher.

Segern innebär att Tottenham klättrar upp på femteplats i tabellen på elva poäng. För Burnleys del går det desto tyngre. På sina inledande fem matcher av årets Premier League-säsong har laget bara lyckats ta en poäng och ligger efter förlusten mot Tottenham på 18:e plats.

Härnäst möter Tottenham Brighton, medan Burnley möter Chelsea.