Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Spurs ska inte värva i januari: Finns ingen anledning

Det är inte ofta man hör en manager vara nöjd, men Harry Redknapp ger sig inget utrymme för bortförklaringar. Han tycker inte att Tottenham behöver värva i januari.

Det brukar inte vara ovanligt så här års att managers berättar för media att truppen är tunn, att man saknar en profilvärvning, en poängspelare, en matchvinnare eller något annat. Allt för att skapa en opinion och övertyga ägare att frigöra resurser för övergångar i januari. Men Harry Redknapp ger sig inget utrymme för att kunna skylla ifrån sig vid misslyckanden. Han känner att han helt enkelt inte behöver värva något.
- Som det ser ut tittar jag inte på någon förstärkning i januari, säger han enligt Goal.com.

- Från början var jag orolig över skadorna i vår backlinje. Men nu när William Gallas och Ledley King är på väg tillbaka är den oron mindre.

Redknapp förklarar istället att han är mycket nöjd med de förutsättningar han har.
- Ska jag vara ärlig så har vi en väldigt stark trupp, en av de bästa i Premier League. Jag vet inte var jag skulle ta in spelare för att förbättra oss. Vi är ganska starka överallt på planen.

- Det finns absolut ingen anledning att värva spelare som inte kan förstärka laget och som det ser ut har jag både styrka och bredd i truppen. Det skulle vara för att täcka upp om vi får skador men nu skulle det behövas något speciellt för att få mig att överväga något.

Publicerad 2011-11-27 kl 11:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons