Spurs studsade tillbaka efter EL-uttåget - besegrade Aston Villa

Tottenham hade två tunga förluster på rad.
Men mot Aston Villa studsade de tillbaka och vann (2-0).
- Grabbarna stod för en bra insats och vi förtjänade det, säger målskytten Harry Kane efter matchen.

Tottenham förlorade Londonderbyt mot Arsenal i den senaste Premier League-matchen, och i Europa League åkte de ur efter 0-3 i returen mot Dinamo Zagreb. Under söndagen väntade bortamatch mot Aston Villa, och det var viktiga poäng som stod på spel.

Efter 28 minuter tog Tottenham vara på ett misstag från Emiliano Martinez. Målvakten skulle rensa bollen men Lucas Moura hann före Villa-backen till bollen och hittade Harry Kane, som vände upp och hittade tillbaka till Moura. Brassen passade sedan in i mitten där Carlos Vinícius kunde lägga in 1-0 i öppet mål. Brassen första Premier League-mål.

Den första halvleken slutade 1-0.

Med ungefär 25 minuter kvar av den andra halvleken kapades Kane i straffområdet och straffen var ett faktum. Från elva meter gjorde anfallaren inga misstag, 2-0 Spurs.

Flera mål blev det inte, och Tottenham tog tre viktiga poäng i kampen om Champions League-platserna. Nu är de endast tre poäng bakom fyran Chelsea.

- De senaste matcherna har inte varit tillräckligt bra. Vi visste att vi var tvungna att studsa tillbaka. Vi ville inte lämnade med tre förluster före landslagsuppehållet. Grabbarna stod för en bra insats och vi förtjänade det, säger målskytten Harry Kane till Sky Sports efter matchen och fortsätter:

- Den senaste veckan var pinsam för oss, säger Kane.

Startelvor

Aston Villa: Martinez - Cash, Konsa, Mings, Targett - Sanson, Luiz, McGinn - Traore, Watkins, Trezeguet

Tottenham: Lloris - Tanganga, Sanchez, Rodon, Reguilon - Ndombele, Højbjerg, Lo Celso - Moura - Vinicius, Kane