Ssewankambo fick fira igen - Chelsea U21-mästare

Svenske Isak Ssewankambo spelade hela matchen när Chelsea slog Manchester United i finalen i U21 Premier League. Det var 18-åringens andra trofé på en dryg vecka.

För en dryg vecka sedan vann Isak Ssewankambo FA Youth Cup-finalen. Då blev han en av de stora hjältarna med sitt viktiga mål.

I kväll fick han lägga händerna på ytterligare en trofé. I Premier Leagues U21-final slog Chelsea Manchester United med 2-1. Isak Ssewankambo spelade hela matchen på Uniteds hemmaplan Old Trafford.

Hemmalaget tog dock ledningen när Premier League-debutanterna från förra veckan, James Wilson och Tom Lawrence, kombinerade. Wilsons direktpass hittade Lawrence som mycket säkert satte 1-0 tidigt i matchen.

Efter drygt tjugo minuter utjämnade Chelsea genom Charly Masondas låga skott. I den 78:e minuten avgjorde bortalaget matchen när Lewis Baker snappade upp ett misstag från Unitedförsvaret och curlade in bollen i det bortre hörnet.

Segern satte punkt för en mycket fin säsong för Chelseas U21-lag. Laget vann ligan och nu även slutspelet.

Publicerad 2014-05-14 kl 23:00